Povestea mea

 

Carmen Elena Radu

NLP Trainer si Coach

0744 777 233


" Nu putem rezolva problemele cu aceeași gândire pe care am avut-o atunci când le-am creat!" Albert Einstein
Căutările mele în domeniul spiritualității și dezvoltării personale au apărut undeva în adolescență, când am trecut printr-o serie de experiențe care m-au făcut să-mi reconsider în totalitate credințele și sistemul de valori pe care îl aveam.

Granițele a ceea ce consideram eu atunci a fi “realitate” au început să se modifice, la fel și modul în care eu percepeam lumea. Pentru o perioada am crezut că voi găsi răspunsuri în diferite sisteme de gândire și terapii alternative și după mulți ani de căutări, în care am participat la numeroase cursuri și seminarii de dezvoltare personala și spirituală, am ajuns la programarea neuro-lingvistica.

Odată cu începerea cursurilor de programare neuro-lingvistică, perspectiva mea asupra înțelegerii modului în care noi comunicam și funcționăm ca ființe umane s-a schimbat mult. În 2010, am cunoscut niște oameni extraordinari, adevărați mentori, trainerii mei Iuliana și Marcel, care mi-au deschis poarta spre un alt tip de cunoaștere și înțelegere și m-au însoțit pe tot procesul formarii mele, mai întâi ca practician de NLP, apoi ca master, trainer și coach.

În munca mea, îmbin ceea ce am învățat de-a lungul timpului, pentru a le oferi celor ce au nevoie, o energie și o informație care sa ii ajute sa crească, care să fie inspirațională și să le faciliteze găsirea drumului spre ceea ce au cu adevărat de realizat în această viață.

Te invit sa te inscrii la newsletterul NLP Experience.

Vei primi astfel in mod gratuit e-book-ul

ARHITECTUL INTERIOR
Creatorul unei noi experiente

Vei primi un email cu linkul de download