Ce înseamnă dezvoltare personală?


 

Transformare...

La nivel de concept dezvoltarea personală este un proces de învățare și transformare a fiecărui individ, o evoluție a tuturor aspectelor ființei sale. Transformarea se realizează în timp, pe tot parcursul existenței noastre terestre, producând modificări la nivel fizic, psihic, mental, emoțional, spiritual, social..

Evoluție...

Dezvoltarea personală este despre a Ști sau a Cunoaște! Este despre eforturile pe care le faci, intenționat sau nu, ca să cresti, să evoluezi, să te maturizezi!.


 

Integrare...

Dezvoltare personală înseamnă să te cunoști cu adevărat, să te accepți, să te iubești și să integrezi toate aspectele tale, să prețuiești tot ceea ce reprezinți tu și tot ceea ce există în jurul tău!.

Rezultate...

Dezvoltarea personală te ajută să-ți descoperi resursele interioare, să-ți dezvolți noi abilități și evident să obții noi rezultate! Te ajută să dai valoare talentelor cu care te-a înzestrat Marele Creator și să devii inspirațional pentru ceilalți!.


Transformă-ți viața prin programul de dezvoltare personală
"MY NLP! Upgrade mental și emoțional"


 
"MY NLP! Upgrade mental și emoțional" reprezintă un program de coaching personalizat pe nevoile și aspirațiile tale. Programul pe care ți-l propun este structurat pe 3 nivele și se desfășoară pe o perioadă de timp de 3 până la 6 luni, funcție de ritmul tău propriu de evoluție și de progresele înregistrate.
 
 
  • Nivelul 1 - Regăsirea EU-lui autentic: sunt cel mai bun prieten al meu!
  • Nivelul 2 - Am o viață echilibrată: sănătate, familie și carieră!
  • Nivelul 3 - Succes și măiestrie!
 

 

Ce vei realiza cu ajutorul acestui program?

De-a lungul acestui program te ajut să-ți instalezi noi obiceiuri pentru ca tu să-ți dezvolți un mod echilibrat de lucru cu mintea, sufletul și corpul tău.

În sesiunile de coaching vom stabili împreună un program zilnic bazat pe ingrediente speciale, care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele fără a-ți întoarce viața cu susul în jos!

Propriu zis iți propun ca în scurt timp să devii cea mai bună versiune a ta!

 

Cum vom face asta?

Vom stabili împreună un program adaptat tipului tău de personalitate, în care vom introduce treptat acele obiceiuri necesare schimbării și atingerii obiectivelor tale de viața!

Algoritmul de lucru presupune alternarea sedințelor de coaching cu cele de monitorizare.

 

Te invit sa te inscrii la newsletterul NLP Experience.

Vei primi astfel in mod gratuit e-book-ul

ARHITECTUL INTERIOR
Creatorul unei noi experiente

Vei primi un email cu linkul de download